Hogyan fogyni egy hónap anélkül, hogy fogyókúra!

Hogyan fogyni egy hónap anélkül, hogy fogyókúra!

Úgy döntöttél, hogy lefogysz egy hónap múlva. Felejtsd el a gyors veszteséget ígérő diétákat. Ehelyett koncentráljon a rendszeres testmozgásra, és ami a legfontosabb, egy jól kialakított étrendre, tele egészséges ételekkel. A tippjeinkkel a fogyás könnyebb lesz és kellemesebb, mint azt várná.Mennyit veszíthetsz egy hónap alatt.Sok nő azt fogja mondani, hogy egy hónap alatt lefogy, például, 5, 10 vagy akár 20 kiló. Ha komolyan gondolja a fogyás, ne állítsa magát hasonló célok.

Hogyan fogyjunk le egy hónap alatt, ez attól függ,

Hogyan fogyjunk le egy hónap alatt, ez attól függ,Hogy milyen túlsúlyos vagy, és mennyire lassította le az anyagcserét a korábbi étrend miatt. Ideális az, hogy lefogy fél kiló hetente.Az egyoldalú diéták tendenciája már régóta passé. Csakúgy, mint a csípések  a kilencvenes években a típusú zsírevő leves, ketodiet és hasonlók. Még egy doboz diéta is működhet, ha elhatározta, hogy megrendeli, hogy az egész életed. Mi az, hogy bent Ne tartson diétákat, mert azok mindig átmenetiek. Csak egy kicsit változtatnod kell az életstílusodon.Miért gyors diéta nem működik.Nézem a gyors fogyás, mint minden rövid távú trend, így szkeptikus.Nem hiszem, hogy van bármilyen gyors diéta sem fürdőruha, nyaralás, esküvő, vagy bármi más, mondja Radek Pajic, személyi edző, táplálkozási szakértő a Bomton Power Concept. Miért ilyen rendíthetetlen.

Minden étrendben van valami, de, És amikor szólás van bármiről, a test előbb vagy utóbb el fog mulasztani valamit, és tudod. Meg kell gondolni, mit helyettesíteni és kiegészíteni, magyarázza. Az idő egyszerűen előrehaladt. Ma, a rövid távú megoldások már nem keresnek, gyors ragasztás a probléma. Manapság, meg kell vizsgálni a problémákat perspektívában, egy összetett módon.Karcsúsítás egy hónapig, az új kezdet.Tehát, ha előírt egy hónap fogyás, használja inkább, hogy ez idő alatt, akkor megtanulják az új szokásokat, és tartsa meg őket. Hogyan lehet elindítani egy ilyen átalakulás. Határozottan fejben. Ha már alig várja, hogy visszatérjen a diéta, miután befejezte a diéta, ne is indítsa el a KFC. A súly még nagyobb lesz, mint amikor elkezdted. Fogadja el, mint egy új, egészséges életmód korlátozás nélkül, és gondoljon rá úgy, mint egy szolgáltatás a testnek és magának.

Először is, természetesen rá kell jönnöd, mi a hiba

Először is, természetesen rá kell jönnöd, mi a hibaÉs akkor azt is elismerheted, hogy túl sokat eszel és túl keveset mozogsz. Hogyhogy Írd le egymás után, mit eszel és iszol. Akkor könnyen látni, hogy melyik élelmiszerek vagy italok kivágni, ehhez nem kell, hogy egy orvos vagy táplálkozási szakértő, mondja Radek Pajic. Mi történik a legtöbb emberrel a leggyakrabban.Enni a megfelelő szénhidrátok, különösen az édesség és az oldalsó ételek! A rizst és a tésztát teljes kiőrlésű változatra cseréljük, főleg zöldségeket és gyümölcsöket adunk hozzá.Éppen ellenkezőleg, növeli a bevitel a fehérjék és az egészséges zsírok.Ugyanakkor, add mozgás vele, mert nélküle nem fog működni. Menj olyan messzire, amennyire csak tudsz, ne használd a liftet. Nem kell azonnal iratkozzon fel a fitness központ, csak el kell kezdeni gondolkodni, hogyan ne legyen lusta.

A legnagyobb trükk azonban az, hogy ezt nem szabad rövid távon megtartani. Csak az állandó változás hoz fenntartható eredményt. Életmód változás a leggyakoribb hibák.És milyen hibák a leggyakoribb az életmódváltás során. Néha annyira igyekszünk, hogy észre sem vesszük, hogy rosszul csináljuk.Gondolj arra, hogy a diéta kell rendszeres, változatos, kiegyensúlyozott. Mindent mértékkel és szinte tabu nélkül. Add hozzá türelmet és súlyt, hogy elrejtse az időt valahol mélyen a szekrényben. A rendszeres testmozgás, a siker nem tartja magát sokáig, összefoglalja a Blanka Szabó, a szakértő az egészséges táplálkozás a weben PestryJidelnicek.cz. A legártatlanabb dolog, amit a súlyokkal való birkózás során teszünk, azt mondja, hogy keveset iszunk, éppen ellenkezőleg, túl sok gyümölcsöt eszünk, ami tele van cukorral. Azt is mondja, hogy ártalmas éhségsztrájkba kezdeni.

De a legalapvetőbb hiba az akarat és a motiváció hiánya

De a legalapvetőbb hiba az akarat és a motiváció hiányaSoha nem segít a család, barát, férj vagy szerető. Neked kell eldöntened, hogy változtatni akarsz valamin, és fegyelmet tanulni.Alkohol-és súlyvesztés.Az alkohol nagyon kalóriás, ezért táplálkozástudósok keretében egy egészséges életmód nem ajánlom. A borra is vonatkozik. Azonban az alkalmi fogyasztása két takaró száraz fehér bor nem árthat. Ez akkor, de annak szükségességét, hogy pótolja a folyadékot tiszta víz formájában, amely azonban nem számít bele a napi folyadékbevitel írja le a fő táplálkozási tanácsadó Naturhouse Věra Burešová. Mindenki működik anyagcsere másképp, de a csökkentése a szakértők nem javasoljuk, hogy alkoholt minden nap, akkor is, ha ez egy száraz bor!

Példaként azt szeretném mondani, hogy Ön egy partin vagy egy partin, ahol inni fog. Egy személy a vágási szakaszban érezte vystrnaděný a kollektíva, így csak fel egy pohár száraz fehér bort, és egy pohár vizet, hozzáteszi Věra Burešová. Abban az esetben, ha nem akar hízni, és nincs rá szükség, válassza a fehér, száraz bort. De ne hagyj ki semmit. Ez nem ajánlott a szakértők, akkor is, ha van egy alkohol éjszaka előtted. Az alkohol üres kalóriákat jelent, tápanyagok nélkül.Kalóriaszámolás-igen vagy nem.Megfelel Önnek, ha kalóriává alakítja az ételt? Még nem is kell nyernünk.A legnagyobb hiba, hogy csak a nap végén írjuk le a kalóriákat. Ha többet ettél, mint kellett volna, a kár már megtörtént, és nem tehetsz ellene semmit. Támaszkodva a memória nem is a legjobb, mert egész nap biztos, hogy elfelejt valamit, mondja Susan Bowerman, a táplálkozás szakértője a cég Herbalife.

Az ideális megoldás az, hogy a diéta előre kész.Sokkal időigényes, de segít megtartani a fogadalmaidat. A második módja, hogy leírja a kalóriákat az élelmiszer, mielőtt enni őket. Ha úgy számolja, hogy túl sok, akkor állítsa be a diéta azonnal. Továbbá, ne felejtsd el, hogy következetesen számolja mellékletek, folyadékok.VÁLTOZATOS ÉTREND 7 NAPIG.Úgy döntöttél, egészségesen eszel, de egy kicsit össze vagy zavarodva, hogy milyen ételeket készítesz, hogy lefogyj, de ne edd meg ugyanazt újra és újra.Monika Šveňhová személyi edző Fitnesstreninkdoma.cz neked készített egy menüt az inspirációhoz. Azonban számítják, hogy ez az, hogyan lehet enni, ha mozog háromszor egy héten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *