Tippek az étrend elindításához: egyenesen, hogy valóban lefogyjon

Tippek az étrend elindításához: egyenesen, hogy valóban lefogyjon

A fogyás oka lehet a legkülönbözőbb, de a gyakorlatban nincs olyan, amely garantálja a fogyás tervének sikerét. A megfelelő célok kitűzése, ha biztos benne, hogy meg akarja csinálni, a hamis hiedelmek elhagyása pedig csak néhány tipp a valóban hatékony étrend elindításához.

Megérkezett a régóta várt 2.fázis, és bár a koronavírus-riasztás még nem fejeződött be, a Covid-19 megfékezésére bevezetett intézkedések némelyike enyhült. Az 1. fázist jellemző lezárásnak azonban van néhány húzása, és vannak olyanok, akik az elszigetelten töltött két hónap alatt fogadtak, hogy köztük lesznek a súlyon. Sőt, pontosan ez az évszak, amikor elkezdi kezelni a fogyás szükségességét a nyárra tekintettel. Tehát azt akarom, hogy adja meg a tippeket, hogy elkezd egy diéta, amely nagyon hatékony, és segít elérni a célokat van szem előtt tartva.

Állítsa be a reális célokat

Állítsa be a reális célokatKezdjük azokkal az eredményekkel, amelyeket el szeretne érni. Ha nem akar csalódni, nem utolsósorban, ha nem akarja veszélyeztetni az egészségét, állítsa be a reális célokat. Tudom, hogy ebből a szempontból gyakran számokat akarsz, ezért elmondom neked, hogy átlagosan havi 2 kg elvesztése jó eredmény.

Ez azonban nem abszolút érték. A fogyás, amit remélni, számos tényezőtől függ, beleértve a kiindulási súly, az életmód, és végül, de nem utolsósorban, hogy mennyit fog igazán követni a diéta.

Az első néhány hétben több súlyt is veszíthet, majd a fogyás lelassulhat. Ne aggódjon: ez nem jelenti azt, hogy az étrend már nem működik. Ez egy teljesen normális jelenség, amellyel készen kell állnia arra, hogy megbirkózzon anélkül, hogy megszakítaná az útját.

Kezdje el, amikor valóban elhatározta, hogy megteszi

Ha végül is nem szándékozik étrendet követni, akkor haszontalan a vállalkozásba lépni: kezdje el, amikor valóban elhatározta, hogy megteszi. Nem azt mondom, hogy vissza kell térnie az első kételytől, de ha bármilyen kifogás jó, ha elhalasztja az étkezés első napját, hogy szakadjon az élelmiszer-rendszeréhez, vagy zárja be a fiókba, rendkívül valószínű, hogy nem fog nagyszerű eredményeket látni. Ez nem csak demoralizálhatja Önt, hanem arra is vezethet, hogy azt gondolja, hogy étrendje, amely valóban érvényes, nem működik, vagy valami baj van.

Az elkötelezettség elengedhetetlen tényező a siker a diéta. Nincs olyan csoda élelmiszer-rendszer, amely lefogy, anélkül, hogy bármilyen szabályt be kellene tartania, különösen akkor, ha fogyni szeretne anélkül, hogy veszélyeztetné az egészségét.

Gondolj a heti vásárlás megszervezésére

Gondolj a heti vásárlás megszervezéséreMinden nap megy a szupermarketbe, ezer kísértés előtt áll. Ehhez azt tanácsolom, hogy szervezze meg a heti vásárlás, megy vásárolni élelmiszert csak hetente egyszer, és vásárol mindent meg kell, hogy kövesse a diéta 7 napig.

Előfordulhat, hogy bajban van a friss gyümölcsökkel és zöldségekkel, de ha az élelmiszer-terv, amelyet követnie kell, nem korlátozza a vásárlás gyümölcsének és zöldségeinek típusát, akkor egyszerűen megszervezheti magát a leginkább romlandó fogyasztásával. Ellenkező esetben előreláthat 2 heti költséget, elég ahhoz, hogy mindent megvásároljon, amire szüksége van, anélkül, hogy kockáztatná, hogy a fogyasztás előtt rosszul megy.

Hagyja el a kliséket

Sajnos még az Élelmiszermezők sem mentesülnek a hamis hírek és a hamis mítoszok terjesztése alól. Mielőtt elkezdené a diéta, hagyjon fel a közhely gyakran elterjedt témák tekintetében élelmiszerek és tápanyagok: a glutén eltávolítása nem teszi meg fogyni, hogy lefogy nem kell feladni ízét, tészta nem kell tiltani.

Adhatok sok példát, de azt hiszem, össze tudom foglalni mindent, amit egy ajánlás: a bizalom, amit a dietetikus azt tanácsolja, emlékezve arra, hogy a tanács az anya, nővér, barát vagy ismerős fogyni az ön esetében esetleg nem hatékony, vagy akár kontraproduktív. És itt jön az ötödik tanácsom.

Bízz egy táplálkozási szakemberben

Bízz egy táplálkozási szakemberbenA legjobb módja annak, hogy növelje a diéta sikerének esélyét, hogy személyre szabott étkezési tervre alapozza. Ehhez az utolsó (de nem utolsósorban) tanácsom: bízz egy táplálkozási szakemberben.

A fizikai jellemzők, az egészségi állapot és az életmód gondos értékelése révén a táplálkozási szakember tudni fogja, hogyan kell olyan étrendet kifejleszteni, amely képes fogyni, növelve a siker esélyét az Ön igényeinek kielégítésével, beleértve az ízeket is. Nem csak, hogy a táplálkozási szakember is figyelembe veszi az abszolút szükség, hogy megvédje az egészségét, és dolgozzanak ki egy táplálkozási kiegyensúlyozott étrend, amely nem teszi a szervezet nem hiányzik az olyan anyagok, hogy megfelelően működjön.

Zárja be tehát annak a magazinnak az oldalait, amely azt javasolja, hogy egy héten 5 kg-ot veszítsen el erőfeszítés nélkül: ez egyáltalán nem a legjobb módja annak, hogy lefogyjon, amit rendelkezésre áll.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *