Když má problém v posteli, jak mu pomoci!

Když má problém v posteli, jak mu pomoci!

Gyógyszeres kezelés, stressz, alváshiány, vagy rossz szájhigiénia, mindez lehet az oka a merevedési zavar. Mi más káros az erekcióra, ami veszélyeztetheti a partnerével való szexuális életet.A férfiak gyakran kezdenek törődni az egészségükkel, amíg nem tapasztalnak problémákat a szexuális szférában, mondja Dr. Charles Walker, társalapítója a kardiovaszkuláris és szexuális egészségügyi klinika a Yale Egyetemen. Egy lélegzetvételben figyelmeztet arra, hogy az egészségtelen életmód csökkentheti a tesztoszteron szex iránti érdeklődését, erekciós problémákat okozhat, amelyek teljes merevedési zavar kialakulhat.

Erectilis dysfunctio, pontosabban erectilis dysfunctio ED,

Erectilis dysfunctio, pontosabban erectilis dysfunctio ED,Korábban úgynevezett szinte rágalmazó impotencia, egy nagyon elterjedt rendellenesség, mondja Dr. Luděk Fiala a Prágai szexológiai intézet. Elmondása szerint, egy bizonyos szakaszban érinti szinte a fele a férfiak, főleg a tartományban 35-65 év.Mi a teendő, ha egy nő belefáradt a szexbe.Hogyan ne hagyja elidegenedés a hálószobában, és indítsa újra a vágy itt olvasható.Ábra Abban a pillanatban, megfigyeljük, hogy nem kerüli még a férfiak fiatalabb, például, a harmincas, de még fiatalabb. Sok olyan probléma van, amivel a férfiaknak még nem kellett foglalkozniuk. Ez arról szól, egzisztenciális bizonytalanság, ez gyakori, például a félelem a vezetők, hogy nem működnek, az alkalmazottak, hogy ki kell dobni a munkából, a magas munka üteme és a munkaterhelés, majd a stressz a különböző típusú, beleértve a sokféle partner kérdések mondta Dr. Fiala!

Hozzátette, hogy ezek között a problémák között számos olyan betegség is szerepelhet, amelyek az erectilis dysfunctiót összefüggésbe hozzák vele, például anyagcserezavarok, cukorbetegség, túlsúly, magas vérnyomás, cardiovascularis betegség és még sok más.Ismerd meg a hét bűnöst, akikre gondolnod kell, ha egészséges szexuális életet akarsz fenntartani.Között a mellékhatások bizonyos gyógyszerek, mint az antidepresszánsok, vérnyomás gyógyszeres kezelés, vagy akár népszerű termékek elősegítő hajnövekedés, sajnos, magában foglalja az erekciós problémák. Azonban a meglepő bűnös is lehet közönséges gyógyszerek megfázás.Dr. Fiala szerint számos gyógyszer hozzájárulhat az erekciós problémákhoz.Nagyon gyakran, például, a férfiak foglalkozik a stressz, a munkahelyi stressz, a különböző nyugtatók, antidepresszánsok, stb.

Ez kétségtelenül egy csoport gyógyszer, amely lehet merevedési zavar részt venni, vagy mélyíteni.Ezek közé tartozik a magas vérnyomás gyógyszerek, hormonok, valamint számos más gyógyszerek és készítmények, mondta Dr. Fiala. Dr. Walker figyelmeztetett, hogy a munkával kapcsolatos stressz volt a fő bűnösök a szexuális problémák a férfiak.Miért vagyunk még mindig stresszesek.Mi a leggyakoribb oka a stressz. Először is, nincs munka.Látok egy csomó ember körül a negyvenes, ötvenes, akik nagyon sikeres egy nagyon stresszes munkát, és sok közülük merevedési zavar, mondta Dr. Walker. A munkaigényes férfiak, azt mondja, gyakran nem hagyhatnak problémákat az irodában. A szorongás megy a legteljesebb egész nap, és nem teszi lehetővé számukra, hogy pihenjen még a hálószobában.Dr. Walker azt tanácsolja, hogy ne folyjon bele a munka utáni munkába.

Ne dolgozz, amikor hazaérsz a munkából,

Ne dolgozz, amikor hazaérsz a munkából,Ne dolgozz szabadságon, és ne végezz több stresszoldó tevékenységet, például testmozgást.Éjszaka és alváshiány Még néhány éjszaka, amikor megy aludni késő, befolyásolhatja az erekció. Kutatók a University of Chicago megállapította, hogy alvás csak öt óra vagy kevesebb csökkent tesztoszteron szintje fiatal egészséges férfiak 10 százalékkal után néhány nap.Kingdom for sleep Nem tudsz rendesen aludni.Mi lehet az oka Megfelelő alvás a legfontosabb a fiatalabb férfiak szerint Dr. Walker, ahol az alacsony tesztoszteron szint nagy szerepet játszanak a képesség, hogy feláll. Alvás kell legalább hat óra, de az ideális hét-nyolc óra alvászavar szájhigiénia Meglepődtél, hogy a fogaid állapota hatással lehet a szexuális életedre!

Egy 2012-es török tanulmány kimutatta, hogy merevedési zavarokban szenvedő férfiak akár háromszor nagyobb valószínűséggel problémák az íny, mint férfiak gond nélkül erekció. A tudósok elmagyarázták, hogy az immunrendszer elkezd támadni kórokozók a szájban, amikor a fogszuvasodás fordul elő.A baktérium ezután szivárog a véráramba, károsítja az ereket és a véráramlást. Rendszeres fogmosás együtt a fogselyem használatával legalább kétszer egy nap segíthet nem csak az íny, hanem egy erekció.Túlzott alkoholfogyasztás Lehet, hogy napi pár sört iszik, ami nyugtató hatással van az idegeidre, de ha alkoholt iszol, az növeli az önbecsülésed, hogy elcsábíts egy lányt egy bárban, az estéd másképp végződik, mint ahogy tervezted. Egy tanulmány a washingtoni.

Egyetemről megállapította, hogy a részeg férfiaknak nagyobb problémájuk van az erekcióval, és még ha sikerül is, az erekciójuk nem olyan erős, mint a józan egyéneknél. És ez nem csak egy egyéjszakás kaland.Férfiak tapasztalata Mi segít a merevedési zavar, tudja Vitalion.A túlzott alkoholfogyasztás hosszú távon súlyosbítja a szexuális teljesítményt.Ismerje meg a szakértők tanulmányukban 2013 Megjelent a Journal of Sexual Medicine. Sőt, szerint urológus Harry Fish Weill Cornell Medical College és szerző a könyv méret számít alkohol viselkedik, mint egy depresszáns, így nem csak azért van, mert az alkohol kevésbé valószínű, hogy izgatja,hanem akkor lesz még fáradtabb, hogy járjon el egyáltalán. Problémák erekció is okozhat bűntudatot, szerint Dr. Walker, például a hűtlenség.

A bűntudat érzése szorongássá válik,

A bűntudat érzése szorongássá válik,Ami kémiai változásokat idéz elő az agyban, ami erekciós problémákat okoz. Nagy szorongás megakadályozza, hogy megnyugodni elég ahhoz, hogy excited.It Luděk Fiala egyetértésével. Elmondása szerint, akár néhány szerves betegség, vagy kár, hogy a pénisz, vagy súlyos betegségek után, mint a rák, kezdődik ez a diszfunkció a fej.Elengedhetetlen, hogy a beteg először megvizsgálja, beleértve előfizetések, hormonális profil, stb, hogy elvégezze a szexológiai vizsgálatot, és döntsön a következő eljárás, amelynek alapvető eleme szinte mindig megismétli az interjút a beteg, beleértve a leckéket, mint ő egy adott esetben, hogy folytassa a partnere, és a hasonló.

A merevedési zavar oka lehet Fiala, a különböző, például, egy férfi úgy érzi, egy nő megalázták, amikor kommentálta a szexuális teljesítmény, a hossza a kapcsolat, és a hasonló, máskor ez a félelem az új, például, jelentősen fiatalabb partner, vagy talán a félelem kapcsolódó korábbi kudarc egy másik partner.Ennek számos oka van, és a férfiak nagyon törékeny erek ebbe az irányba. Gyakran, például, kerülik a kapcsolatot a partnereikkel, mert félnek a kudarctól, de semmi sem akadályozza meg őket abban, hogy él egy nagyon kicsapongó néhány más szexuális partnerek, akikkel nincs diszfunkció nem szenved mondja az orvos!

Mindannyian tudjuk, hogy a dohányzás káros az egészségre, de Dr. Charles Walker szerint a legtöbb ember nem veszi észre, hogy közvetlen kapcsolat van a dohányzás és a merevedési zavar között. Egy 2011-ben megjelent tanulmány az urológiai British Journal-ban azt mutatta, hogy a férfiak, akik abbahagyják a dohányzást, nyolc hét után, erősebb erekciót, és elérte a maximális izgatottság ötször gyorsabb, mint a dohányosok, akiknek vissza kell dohányozni.Ez a javulás még olyan férfiaknál is megfigyelhető volt, akik leszoktak a nikotin tapaszokról, ami azt mutatja, hogy nem csak a dohányzásról van szó, hanem a nikotinról is.Dr. Fiala hozzátette, hogy a dohányzás kétségtelenül az egyik tényező, amely a hosszú távú szokása az erekció nem előnyös, valamint a rendszeres fogyasztása alkohol vagy függőséget okozó anyagok.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *